IPA logo crest color

International Police Association

Belgian Section

Driekleur België

VOORSTEL VOOR ZONDAG 16 JULI 2023 GASTRONOMISCHE CRUISE OP DE MAAS BIJ DINANT

Vervoer per bus (CARS-CLUB, Raymond, bekend bij IPA- reizigers) vanaf de parkeerplaats Douaire, aan de Brico-kant, in OTTIGNIES-L.L.N. waar u uw auto kunt parkeren. Vertrek om 08:45 uur precies. BIJEENKOMST OM 08:30 UUR.

Om 10.45 uur moeten we aankomen op de bovenste parkeerplaats van de citadel van Dinant.
Afdaling per kabelbaan, voor wie niet comfortabel is, zoals ik, gewoon niet naar beneden kijken.

Instappen voor een gastronomische cruise op de Maas richting Freÿr (rondvaart).

MENU

Aperitief witte wijn met bessenlikeur
*
Ontdekking van de eend en zijn garnering
**
Kalfsmedaillon met salie uit de tuin en aardappelgratin ***
Chocolade crunch

Koffie, water en wijn inbegrepen
Ontscheping en terugkeer per kabelbaan en bezoek aan de citadel.

Hierna kunnen we socialiseren met de lokale IPA afdeling van Namen. Terugkeer naar OTTIGNIES.

Minimaal aantal deelnemers 30, maximaal 50.
De prijs omvat de excursie, het vervoer per bus, de fooi en de maaltijd van de chauffeur + de prijs van de kleine snack in Namen.
Extra drankjes op de boot of ter plaatse zijn niet inbegrepen.
De prijs bedraagt € 120,00/persoon.

INSCHRIJFFORMULIER Terug te sturen.

Gelieve het inschrijvingsformulier terug te sturen naar VERHULST Michel, rue des Coquerées 9 in 1341 OTTIGNIES-L.L.N. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De prijs van 120,00 € is geldig voor IPA-leden en sympathisanten die in orde zijn met het lidmaatschap.
Aan niet-
leden wordt een supplement van 30,00€ gevraagd. In de tussentijd kunt u lid worden (25,00 € voor ledenrekening Bank van de Post BE13 0000 9408 4239, of sympathiasanten 30,00 € op de ING rekening, in deze gevallen vraag mij het ad hoc aansluitingsformulier.

Gelieve er rekening mee te houden dat er geen terugbetalingen worden gedaan zodra een voorschot is betaald aan de organisator of de chauffeur.

Ik schrijf me in voor deze excursie, er komt geen verhoging voor de diesel volgens de organisator.

NAAM_____________________ VOORNAAM ______________________ Lid IPA N° ____________ sympathisant __________________________ Adres _____________________________________________________

__________________________________________________________ Telefoonnummer_______________ GSM _________________________ E-mail:______________________@ _____________________________ Ik maak het bedrag van 50,00 €/persoon over op de ING-rekening BE83 3630 6687 9015 geopend op naam van IPA BRABANT-BRUSSEL Montoyerstraat 1/15 te 1000 BRUSSEL.

Ik stort 50,00 € x_________ perso(o)n(en) = ______________________ Het resterende saldo van 70,00 €/ person betaal ik uiterlijk voor 1 juni 2023 Ik ben geen lid en ik doe er 30,00 € bij x _______ =_________________ Totaal: ____________________________________________________

Ik wil lid worden van de IPA JA/NEE. Lid/Sympathisant.
Het saldo moet uiterlijk op 15 juni 2023 naar dezelfde rekening worden overgemaakt.
Ik voeg de naam en achternaam van de deelnemers toe, meisjesnaam voor de dames. __________________________________________________

__________________________________________________________ __________________________________________________________ __________________________________________________________ __________________________________________________________ __________________________________________________________ __________________________________________________________ __________________________________________________________

Handtekening _______________________________________________